Author Topic: Cannot Select Class  (Read 388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dmtheorist

  • Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Cannot Select Class
« on: April 26, 2017, 12:45:51 am »
When I first join a game, I am unable to choose from among the choices on the select "class screen."  Whenever my cursor goes above one of the choices towards the top of the list, it "jumps" down, and won't let me select anything.  I can usually only choose from one of the bottom 2 choices (whatever they are, depending on my faction).

I'm running this on a Mac, and other than that everything seems to work fine.  Any suggestions?

Offline Chainsor

  • Newbie
  • Posts: 24
  • 501st_Cpl_Chainsor - BNS Chainsor
    • View Profile
Re: Cannot Select Class
« Reply #1 on: April 26, 2017, 10:46:21 am »
Did you download the mod from the steam workshop?



Offline BNS Marko

  • Owner
  • Hero
  • *****
  • Posts: 560
  • That Balkan guy.
    • View Profile
    • Bad Name Studios
Re: Cannot Select Class
« Reply #2 on: April 26, 2017, 12:57:44 pm »
It's probably because you have a controller plugged in.

Offline dmtheorist

  • Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Cannot Select Class
« Reply #3 on: April 26, 2017, 03:26:46 pm »
No, no controller plugged in, and I downloaded directly from the website, not via Steam (should I try doing it via Steam?).

Offline BNS Marko

  • Owner
  • Hero
  • *****
  • Posts: 560
  • That Balkan guy.
    • View Profile
    • Bad Name Studios
Re: Cannot Select Class
« Reply #4 on: April 26, 2017, 09:27:25 pm »
That's definetly not the issue. That mouse issue is usually connected with some gamepad/other device being plugged in.

Offline dmtheorist

  • Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Cannot Select Class
« Reply #5 on: April 26, 2017, 11:09:29 pm »
Hmmm...could it be an issue with the built-in trackpad (i.e., this is a Mac laptop)?  It's weird that the mouse(/trackpad) seems to work normally otherwise.

Offline BNS Marko

  • Owner
  • Hero
  • *****
  • Posts: 560
  • That Balkan guy.
    • View Profile
    • Bad Name Studios
Re: Cannot Select Class
« Reply #6 on: April 27, 2017, 06:52:27 pm »
I'm pretty confident that's it. Googling a bit it seems it's always the gamepad/trackpad. Maybe try asking for help on the official Taleworlds support platform here: https://forums.taleworlds.com/index.php/board,164.0.html